Romantic FM MENIU
ROBBIE SE REORIENTEAZA
Noutati

ROBBIE SE REORIENTEAZA

23 Noiembrie
Cantaretul britanic vrea sa-si vanda jumatate din drepturile pentru urmatorul album unor investitori financiari, ca alternativa la contractul cu casele de discuri, informeaza Reuters.
    Fostul membru al trupei Take That se afla la finalul unui contract pe o perioada de patru ani, in valoare de 55 de milioane de lire sterline, cu casa britanica de discuri EMI.
    Proiectul investitional implica acordarea unei sume in avans de catre partenerii financiari, cu speranta ca, ulterior, castigurile ar putea depasi investitia.
    Robbie Williams nu este primul care ia in considerare o astfel de formula de finantare. David Bowie, care a lansat trupa Bowie Bond in 1997, a obtinut o garantie in valoare de 55 de milioane de dolari din partea unor parteneri financiari, in schimbul unui procent din veniturile rezultate din vanzarea cantecelor sale pe urmatorii zece ani. foto: thebosh.com
    

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate