Romantic FM MENIU
Revenire spectaculoasă odată cu lansarea celui mai nou album
Noutati

Revenire spectaculoasă odată cu lansarea celui mai nou album

26 Mai
În vara anului 2016, după o grea perioadă în care a dorit să stea departe de public și scena muzicală, Celine Dion a găsit puterea de a-și recăpăta dorința să meargă mai departe în carieră, finalizând un nou material discografic, primul după trista pierdere a managerului și soțului, René Angélil.

"Encore Un Soir/One More Night" a primit oficial data lansării pe 26 august 2016. Piesa ce dă titlul albumului este și primul single extras ce a debutat pe prima poziție în clasamentele muzicale din Franța și Quebec. Cântecul este scris de renumitul artist francez Jean-Jacques Goldman.

 
Discul include și alte colaborări de marcă, printre numele ce și-au pus semnătura pentru versurile melodiilor aflându-se cantautorii Francis Cabrel, Serge Lama, Jacques Veneruso precum și poetul francez Grand Corps Malade.

”Sunt fericită că vă pot prezenta în sfârșit piesa ”One More Night”, pe versurile și muzica lui Jean-Jacques Goldman, care mi-a făcut această minunată favoare în a-mi dărui această frumoasă piesă la 12 ani de la ultima noastră colaborare”, scria Celine Dion pe pagina sa de Facebook în primăvara anului trecut când apărea single-ul.

Discul a obținut recenzii pozitive din partea criticilor de specialitate și a devenit relativ repede un succes comercial, ajungând cel mai bine vândut album al anului 2016 în Belgia și Franța (cel mai bine vândut album de către o femeie artist). De asemenea, "Encore Un Soir" a devenit și primul material al artistei, în limba franceză, care ajunge în topurile muzicale Billboard.
La începutul anului 2017, albumul  înregistra vânzări de peste 1.1 milioane de exemplare în întreaga lume. (foto: www.noise11.com)

Poți ajunge sã o vezi pe Celine Dion cântând live pe O2 Arena din Londra "Encore Un Soir" dacã accepți provocarea Romantic FM, “Arată-mi ce iubești”! Un concurs despre care gãsiți detalii complete aici.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate