Romantic FM MENIU
Revelion “Romantic Dance Hits”!
Noutati

Revelion “Romantic Dance Hits”!

29 Decembrie
Petrecerea de REVELION începe peste câteva ore, iar muzica trebuie să fie la loc de cinste, pentru ca ANUL NOU să vă prindă plini de voie bună!
 
Romantic FM vă propune să petreceți noaptea dintre ani alături de cei mai îndrăgiți artiști și cele mai dansante cântece din anii ’80 - ’90 la: “Romantic Dance Hits”!
  
Vă așteptăm pe 31 decembrie cu o diversificată colecție muzicală, aranjată cât mai atractiv, între orele 22.00 și 24.00 - Cafe & Cockteil - cu piese de atmosferă, salsa, bossa nova sau pop. De la miezul nopții până la 6 dimineața, vă poftim la "Romantic Dance Hits", o selecție de hit-uri pentru cele mai reușite petreceri!
 
Pe 101.9 FM și pe site-ul www.romanticfm.ro vă invităm să încingem atmosfera cu cea mai incitantă selecție muzicală, cu stiluri diverse, de la rock’n’roll-ul anilor ’60, până la muzica anilor 2000, cu salsa, dance, disco și reggae, pentru toate gusturile.
 
Nume legendare, precum Modern Talking, Gloria Gaynor, Ricchi e Poveri, Phil Collins, Madonna, Vaya Con Dios, prezente cu melodii de suflet, ca "Cheri Cheri Lady", "I Will Survive", "Sara perche ti amo", "Two Hearts", "La Isla Bonita", "Nah Neh Nah", cântece clasice din anii ’60 alături de celebrii Elvis Presley, Ray Charles, Chubby Checker și o atmosferă marcată de multă bună dispoziție!

La mulți ani 2018!
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate