Romantic FM MENIU
Recunoașteți personajul?
Noutati

Recunoașteți personajul?

12 Februarie
Antonio Banderas este foarte responsabil cu rolul eroului din Malaga, după cum a declarat renumitul actor pentru AFP.
 
Actorul spaniol, care îl interpretează pe Pablo Picasso în cel de-al doilea sezon al serialului TV american "Genius", realizat de National Geographic, a declarat că a simţit o "imensă responsabilitate" în ceea ce priveşte recentul său rol.

Actorul a petrecut cinci ore la machiaj pentru a arăta asemenea lui Picasso îmbătrânit. Pe platoul de filmare al seriei, în studiourile din Budapesta, actorul a amintit că artistul s-a născut, ca şi pictorul, în Malaga, capitala comunităţii spaniole Andaluzia.
 
Banderas a declarat că a "crecut în umbra" acestei "figuri foarte impunătoare" care, potrivit lui, este "probabil cel mai important artist al secolului XX".
 
"Când mă duceam la şcoală ţinând în fiecare dimineaţă mâna mamei mele traversam Piaţa Merced, unde se afla casa natală a lui Picasso", şi-a amintit el într-o engleză studiată, cu accente iberice fermecătoare. "Ştiu bine că mă voi afla sub lupa criticilor", a declarat el râzând. "Aşa cum a ştiut Picasso când picta 'Domnişoarele din Avignon' că unii ar fi vrut să-i ia viaţa pentru că nu era convenabil în acea epocă".
 
Seria alcătuită din zece episoade, programată să apară la 23 aprilie în Franţa şi la 24 aprilie în Statele Unite, pare a fi un "vector foarte interesant" pentru povestirea vieţii "unui astfel de personaj".
 
Actorul a mai spus că cea mai mare dificultate este de a-l "înţelege pe Picasso", alegerile sale politice şi artistice, natura relaţiilor sale amicale şi amoroase. "Trebuie constant să citeşti printre rânduri încercând să înţelegi adevărul: complexitatea este acolo", a explicat el.
 
La sfârşitul anului trecut, actorul a declarat că acceptarea rolului lui Picasso în cadrul seriei de televiziune "este un angajament foarte mare". 
 
(Sursa: Agerpres, foto: pioneer.hu)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate