Romantic FM MENIU
Recorduri istorice pentru "Despacito"
Noutati

Recorduri istorice pentru "Despacito"

8 August
Cu 2,995 miliarde de vizualizări, "Despacito" a depășit videoclipul "See You Again" al rapperului Wiz Khalifa, de pe coloana sonoră a filmului "Fast and Furious 7", care avea vineri, 4 august, la ora 18.30 GMT, doar 2,994 miliarde de vizualizări, anunță AFP, citată de Agerpres.
 
"Gangnam Style" al cântărețului sud-coreean Psy a fost nu doar detronat dar și rămas destul de mult în urmă, cu 2,919 miliarde de vizualizări.
 
La jumătatea lui iulie, "Despacito", interpretat de cantautorul portorican Luis Fonsi, a devenit cântecul cel mai ascultat în streaming din toate timpurile.
 
Piesa a cunoscut un succes mai mare în primăvara acestui an, când canadianul Justin Bieber a colaborat la un remix, ce se află în fruntea vânzărilor de discuri de 12 săptămâni în SUA. 
 
"Despacito" este primul cântec spaniol care ajunge la această performanță de la "Macarena" în 1996. (foto: billboard.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate