Romantic FM MENIU
Raport final despre moartea artistei Whitney Houston
Noutati

Raport final despre moartea artistei Whitney Houston

5 Aprilie
Cantareata americana Whitney Houston ar fi decedat dupa ce a inghitit un amestec de droguri si alcool, au anuntat medicii legisti din Los Angeles in raportul lor final, precizand ca in camera vedetei a fost descoperita cocaina, scrie Agerpres.

Raportul final a fot intocmit pe data de 4 aprilie 2012. Ea  "ar fi decedat din cauza unei supradoze de stupefiante, medicamente si alcool", se arata in documentul de 42 de pagini realizat de legisti, adaugand ca niciun indiciu asupra unei eventuale crime nu a fost descoperit la locul faptei.

Corpul fara viata al cantaretei a fost descoperit la 11 februarie 2012 in cada de baie a camerei sale din hotelul de lux Beverly Hilton, au declarat legistii intr-un raport complet asupra mortii vedetei pop, dupa publicarea la sfarsitul lunii martie a unui raport preliminar.

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate