Romantic FM MENIU
RADU MIHAILEANU PE LISTA LUMIERE
Noutati

RADU MIHAILEANU PE LISTA LUMIERE

20 Decembrie
Radu Mihaileanu a fost nominalizat, alaturi de co-scenaristii filmului "Concertul" Alain-Michel Blanc, Matthew Robbins, Hector Cabello Reyes si Thierry Degrandi, la premiul pentru cel mai bun scenariu la cea de-a 15-a editie a premiilor Lumiere, anunta Mediafax.

La categoria "cel mai bun scenariu" au mai fost nominalizati: Jacques Audiard, Abdel Raouf Dafri, Thomas Bidegain şi Nicolas Peufaillit pentru "Profetul", Philippe Lioret, Emmanuel Courcol şi Olivier Adam pentru "Welcome", Mathias Gokalp şi Nadine Lamari pentru "The Ordinary People", Mia Hansen-Love pentru "The Father of My Children".

Pentru "cel mai bun film" au fost nominalizate lungmetrajele: "In the Beginning", de Xavier Giannoli, "Coco Chanel", de Anne Fontaine, "In the Electric Mist", de Bertrand Tavernier, "Profetul", de Jacques Audiard si "Welcome", de Philippe Lioret.

Gala de decernare a premiilor Lumiere va avea loc pe 15 ianuarie 2010. Premiile Lumiere, create de regretatul producator de film Daniel Toscan du Plantier, sunt considerate echivalentul francez al Globurilor de Aur si sunt acordate de corespondentii straini de presa din Paris. foto: static.cinemagia.ro
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate