Romantic FM MENIU
PRIVIRI BARBATESTI...
Noutati

PRIVIRI BARBATESTI...

13 Ianuarie
Felul in care un barbat priveste o femeie releva adevaratele lui intentii fata de aceasta, potrivit unui studiu recent realizat de cercetatorii de la Universitatea din Tokyo (Japonia), informeaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Daca un barbat mentine contactul vizual pentru o perioada lunga de timp inseamna ca el isi considera partenera de discutie drept o potentiala partenera pentru o relatie de lunga durata.

Daca privirea lui aluneca cu regularitate de la chipul partenerei de discutii catre trupul acesteia, atunci sansele ca acel barbat sa isi doreasca mai mult decat o aventura de scurta durata sunt foarte mici.

Potrivit studiului realizat de cercetatorii niponi, trupurile sunt de doua ori mai putin importante decat chipurile, care au un caracter crucial atunci cand un barbat isi cauta o partenera pentru o relatie de durata. foto: hollywoodstandups.com
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate