Romantic FM MENIU
Primul câștigător în concursul „Arată-mi ce iubești”
Noutati

Primul câștigător în concursul „Arată-mi ce iubești”

29 Mai
Concursul „Arată-mi ce iubești” are primul câștigător. Unul dintre cele trei aparate foto Polaroid merge la Lucian Popa, care și-a arătat iubirea față de prietenul lui patruped. Aceasta este poza câștigătoare. Felicitări!Toți cei înscriși până acum rămân în cursa pentru o excursie în doi la Londra pentru a o vedea pe Celine Dion în concert și cele două aparate foto Polaroid. Noi îți dăm o inimă, tu o umpli cu bucurie. Te provocăm să  redescoperi lucrurile care te fac să zâmbeşti, locurile de poveste sau oamenii dragi din inima ta. Fotografiază prin inima Romantic FM ce îți aduce fericire, încarcă poza pe Facebook folosind #aratamiceiubesti și ai grijă ca postarea să fie publică. 

Găsește inima Romantic FM împreună cu Gazeta Sporturilor pe 2 iunie, mâine alături de arborele „Arată-mi ce iubești” la Teatrul Național București (15:00 - 19:00) sau o putem trimite la tine dacă ne lași adresa într-un mesaj privat pe Facebook sau la office@romanticfm.ro. De asemenea, aplicația „Arată-mi ce iubești” poate fi descarcată din App Store și Google Play. 


ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate