Romantic FM MENIU
„Președintele lipsește”, dar va fi adaptat într-un serial TV!
Noutati

„Președintele lipsește”, dar va fi adaptat într-un serial TV!

10 Octombrie
Romanul "The President Is Missing" ("Președintele lipsește"), scris de fostul preşedinte american Bill Clinton,  va fi adaptat într-un serial de televiziunea Showtime, anunță Reuters.
 
Este prima dată când un preşedinte american contribuie la scrierea unui thriller.
 
Romanul, scris împreună cu James Patterson, un scriitor celebru de romane thriller, va prezenta dispariţia bruscă a unui preşedinte american aflat în exerciţiu şi este inspirat din experienţele trăite de Bill Clinton la Casa Albă în perioada în care a deținut funcția supremă, fiind cel de-al 42-lea preşedinte al Statelor Unite, între anii 1992 şi 2001.
 
Cartea va fi publicată în iunie 2018.
 
Showtime, televiziunea prin cablu deţinută de CBS Corp, nu a oferit detalii despre distribuţie sau data lansării serialului. 
 
Proiectul va fi prima ecranizare a unei cărţi publicate de Bill Clinton, fostul preşedinte american fiind autorul a trei alte cărţi lansate după ce şi-a încheiat mandatul.
 
James Patterson a avut cinci cărţi adaptate pentru cinema şi a fost producător pentru cele mai recente trei filme. Alte opt volume ale sale au fost adaptate pentru televiziune, cel mai recent dintre acestea fiind serialul "Zoo", difuzat în perioada 2015 – 2017 de CBS. 
 
James Patterson este autorul unei celebre serii poliţiste, "Alex Cross", a scris numeroase romane thriller, psihologice şi de dragoste. Cărţile sale s-au vândut în peste 300 de milioane de copii pe plan mondial. 
De altfel, scriitorul deţine recordul mondial Guinness, după ce a devenit primul om din lume care a vândut peste un milion de eBook-uri.
 
În vara anului trecut, James Patterson a ocupat prima poziție în clasamentul mondial al scriitorilor cu cele mai mari venituri obţinute în ultimele 12 luni, încasările sale fiind de 95 de milioane de dolari, potrivit unui top întocmit în fiecare an de editorii revistei Forbes. (foto: www.hollywoodreporter.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate