Romantic FM MENIU
Premiile American Music: cine sunt marii câștigători?
Noutati

Premiile American Music: cine sunt marii câștigători?

22 Noiembrie
Cântărețul american Bruno Mars a dominat actuala gală a premiilor, cea de-a 45-a ediție, câștigând șapte premii American Music (AMAs), relatează EFE, citată de Agerpres.
 
Cei mai importanți artiști din industria muzicală s-au reunit la cea de-a 45-a ediție a galei celor mai importante premii muzicale ale anului în Statele Unite ale Americii.
 
Bruno Mars a plecat acasă cu cele mai multe trofee, și unele dintre ele foarte importante: pentru cel mai bun artist al anului, cel mai bun videoclip ("That's What I Like"), artistul masculin favorit, albumul favorit ("24K Magic"), artistul masculin favorit de soul/R&B și albumul favorit de soul/R&B.

 
Shawn Mendes a câștigat statueta pentru cel mai bun artist favorit contemporan, iar portoricanul Luis Fonsi a fost recompensat pentru hitul său "Despacito" la categoriile colaborarea anului (alături de Daddy Yankee și Justin Bieber) și cântecul favorit de pop/rock. 
 
Cântăreța columbiană Shakira a obținut trofeul pentru clipul latino al anului și pentru cel mai bun artist latino al anului.

Binecunoscuta artistă Diana Ross a câștigat un premiu pentru întreaga carieră, trupa Coldplay pentru turneul anului, iar cea mai bună artistă Soul/R&B a fost declarată anul acesta, Beyoncé.
 
Un mare succes a avut la acutala gală artistul country Keith Urban, care a câștigat trei statuete: pentru cel mai bun artist de muzică country, cel mai bun album country ("Ripcord") și cea mai bună melodie country ("Blue Ain’t Your Color"). Trofeul pentru cea mai bună coloană sonoră a ajuns la Moana.

 
Nominalizările pentru premiile American Music se bazează pe rezultatul vânzărilor de albume și piese online, pe difuzările la radio și în 'streaming' evaluate de publicația Billboard și de partenerii săi Nielsen Music și Next Big Sound, dar câștigătorii sunt aleși de admiratorii artiștilor. (foto: www.680news.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate