Romantic FM MENIU
POLITIST, ADJECTIV CUCERESTE BARCELONA
Noutati

POLITIST, ADJECTIV CUCERESTE BARCELONA

22 Noiembrie
Lungmetrajul lui Corneliu Porumboiu, a primit premiul pentru cel mai bun lungmetraj la Festivalul de Film Independent l'Alternativa de la Barcelona (13 - 21 noiembrie), se arata pe site-ul evenimentului.
    "Politist, adjectiv" este al doilea lungmetraj scris, produs si regizat de Corneliu Porumboiu, dupa "A fost sau n-a fost?", care a castigat Camera d'Or pentru debut si premiul distribuitorilor de film - Label Europe - la Festivalul de Film de la Cannes, in 2006, si a primit peste 20 de distinctii la evenimente de gen din intreaga lume, fiind distribuit in peste 30 de Tari.
    "Politist, adjectiv" este propunerea Romaniei la premiul Oscar pentru cel mai bun film intr-o limba straina alta decat engleza, in 2010.
Filmul a avut premiera in Romania pe 03.07.2009    
    

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate