Romantic FM MENIU
Poftiți în "Clubul Femeilor Dezlănțuite"
Noutati

Poftiți în "Clubul Femeilor Dezlănțuite"

17 Mai

Filmul poate fi vizionat între 26 mai și 3 iunie 2018 la Cine Globe Titan București!

Titlul original: Book Club
Gen: Comedie
Regia: Bill Holderman
Scenariul: Bill Holderman, Erin Simms
Producători: Andrew Duncan, Bill Holderman, Alex Saks
Distribuţia: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Andy Garcia, Don Johnson
Casa de producţie: Paramount Pictures
Limba: Engleză
Lansare în România: 25.05.2018
 
Lectura nu a fost niciodată mai inspiraţională pentru patru prietene de-o viaţă care învaţă să trăiască şi să zâmbească din nou, în comedia „Clubul femeilor dezlănţuite”. Distribuit de Vertical Entertainment, filmul are premiera pe marile ecrane din 25 mai.
 
Diane (Diane Keaton) a devenit recent văduvă după 40 de ani de căsnicie, Vivian (Jane Fonda) preferă să se bucure de prezența bărbaților fără să-și ia vreun angajament, Sharon (Candice Bergen) încă nu şi-a revenit după divorțul încheiat în urmă cu mulți ani, iar Carol (Mary Steenburgen) se străduiește să-și salveze mariajul de 35 de ani. 
 
Existența cotidiană a celor patru doamne este dată peste cap după citirea celebrului roman erotic "50 de umbre ale lui Grey" care le impulsionează să ia decizii absolut surprinzătoare.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate