Romantic FM MENIU
Paul Simon își pregătește ieșirea din scenă
Noutati

Paul Simon își pregătește ieșirea din scenă

8 Februarie

Renumitul artist american anunță organizarea unui ultim turneu, după 50 de ani de carieră, scrie AFP.
 
"Mi-ar plăcea să plec spunându-le un mare mulţumesc tuturor celor din toată lumea care au venit să mă vadă cântând în aceşti ultimi 50 de ani", a scris artistul într-un mesaj adresat admiratorilor săi.
 
Cântărețul a afirmat însă că ar putea să continue să cânte după turneul de adio, dar numai ocazional, pentru susţinerea unor cauze pe care le consideră importante, precum protecţia mediului sau promovarea educaţiei şi cercetării, pentru biodversitate, campanie pe care a și susținut-o, în trecut.

 
Seria concertelor va debuta pe 16 mai 2018 la Vancouver (Canada) și va cuprinde spectacole atât în America de Nord cât și în Europa. Turneul se va încheia cu un show în Hyde Park din Londra, pe 15 iulie.
 
Muzicianul, în vârstă de 76 de ani, spune că s-a gândit mai serios la retragerea de pe scenă anul trecut, în decembrie, după decesul chitaristului Vincent N'guini, membru al trupei care-l acompaniază.
 
Paul Simon vorbeşte despre retragere încă din 2016, dar a cântat între timp de două ori pe stadionul Forest Hills din Queens, cartierul în care a crescut la New York. (Sursa: Mediafax; foto: www.rte.ie)
ÎNAPOISUS