Romantic FM MENIU
Paul McCartney & Johnny Depp: noii "Piraţi din Caraibe"
Noutati

Paul McCartney & Johnny Depp: noii "Piraţi din Caraibe"

17 Mai
Sir Paul McCartney va juca alături de Johnny Depp şi Javier Bardem, rolul unui pirat în filmul "Piraţii din Caraibe: Dead Men Tell No Tales", scrie site-ul contactmusic.com.
 
Asta dacă se reușește recuperarea peliculei furate de hackeri chiar înainte de lansarea oficială din 26 mai 2017.
 
Anunțul a fost făcut de legendarul membru al trupei The Beatles, pe o rețea de socializare prin intermediul unei fotografii ce îl înfăţişează costumat ca pirat.
 
Va fi pentru prima dată când Paul McCartney - ce a mai jucat în filme precum 'A Hard Day's Night' şi 'Yellow Submarine' alături de colegii săi din trupa The Beatles - va interpreta un alt personaj în afară de el însuşi pe marele ecran.
 
Paul McCartney se alătură astfel listei de muzicieni celebri care au ajuns pe platoul de filmări al peliculei: chitarist de la The Rolling Stones, Keith Richards, l-a jucat pe Căpitanul Teague, tatăl lui Jack Sparrow, în filmul 'Piraţii din Caraibe: On Stranger Tides' din 2011.
 
În noul 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales' vor juca şi actorii Orlando Bloom şi Geoffrey Rush în rolul lui Will Turner, respectiv Căpitanul Barbosa. (foto: www.dailymail.co.uk)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate