Romantic FM MENIU
Passenger - Vincent (Audio)
Noutati

Passenger - Vincent (Audio)

19 Iulie
Passenger a încheiat seria videoclipurilor de duminică seara, realizate la fiecare sfârșit de săptămână într-o reinterpretare proprie. 
 
Artistul le-a lansat pe rând din luna octombrie 2016 și a încheiat proiectul cu ”Vincent”. Varianta originală a cântecului este interpretată de artistul de muzică folk Don McLean, ce a compus-o pentru a-i aduce un tribut pictorului post-impresionist Vincent van Gogh.


De asemenea, variantele de studio au fost incluse pe albumul ”Sunday Night Sessions”.
 
Cel mai recent material discografic cu piese originale al îndrăgitului solist se numește “Young as the Morning, Old as the Sea”. Discul a fost lansat în septembrie 2016 și a debutat pe primul loc în clasamentele muzicale ale albumelor din Australia, Noua Zeelandă, Suedia și Marea Britanie. (foto: billboard.com)

 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate