Romantic FM MENIU
Passenger - Fast Car (Video)
Noutati

Passenger - Fast Car (Video)

5 Iulie
Passenger a înregistrat versiunea sa după celebra piesă din repertoriul lui Tracy Chapman, ”Fast Car”, pentru care a lansat și un videoclip.
 
"Acesta este un nou cover, pe care l-am cântat aproape la toate concertele și festivalurile de vara asta... e una dintre piesele mele favorite din toate timpurile. Are o poveste atât de frumoasă și înduioșătoare. Îmi amintesc de adolescență, când ascultam Tracy Chapman și mă simțeam... inspirat. Îmi doream să iau chitara și să învăț să spun povești într-un mod asemănător”, a declarat artistul.
 
Anul trecut, Passenger a lansat albumul "Young as the Morning, Old as the Sea", material ce a debutat pe prima poziție în topurile albumelor din Australia, Noua Zeelandă, Suedia și Marea Britanie. (foto: www.pastemagazine.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate