Romantic FM MENIU
PALTROW, SOTIA LUI... NICOLE KIDMAN
Noutati

PALTROW, SOTIA LUI... NICOLE KIDMAN

10 Noiembrie

Cele doua celebre si frumoase actrite se intalnesc in filmul "The Danish Girl", o adaptare a romanului omonim scris de David Ebershoff, inspirat din povestea reala a primului transsexual operat din lume, pictorul danez Einar Wegener, si a sotiei sale, Greta, informeaza Mediafax.

Mariajul pictorilor danezi a luat o intorsatura dramatica dupa ce Einar, interpretat de Nicole Kidman, a inlocuit un model feminin pe care sotia lui, Greta, interpretata de Gwyneth Paltrow, trebuia sa - l picteze.

Cand portretele lor au devenit foarte apreciate in Copenhaga anului 1920, Greta l-a incurajat pe sotul ei sa se deghizeze in femeie. Ceea ce a inceput ca un joc nevinovat l-a condus pe Einer spre o metamorfoza neasteptata, care a culminat cu operatia de schimbare de sex din 1931, ce a socat o lume intreaga si le-a pus in pericol relatia.

Einar a devenit astfel primul transsexual operat din lume.

Filmul va fi regizat de Thomas Alfredson si va beneficia de scenariul adaptat de Luncinda Coxon, pe baza romanului "The Danish Girl", scris de David Ebershoff. Romanul de debut al lui Ebershoff este fictiune, inspirat, insa, din povestea reala a cuplului Wegener, si devenit unul din bestseller - urile anului 2000. foto: bollywoodsargam.com, exposure.net.

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate