Romantic FM MENIU
Oprah Winfrey, prima femeie de culoare ce are un Glob de Aur pentru întreaga activitate
Noutati

Oprah Winfrey, prima femeie de culoare ce are un Glob de Aur pentru întreaga activitate

10 Ianuarie
Vedeta de televiziune, actriţa și producătoarea de filme, dar şi managerul propriului post de televiziune (OWN), Oprah Winfrey a câștigat premiul pentru faptul că este un model pentru femei şi o persoană care a promovat personaje feminine puternice, scrie Reuters.
 
"Să ne spunem propriul adevăr este cea mai puternică unealtă pe care o avem. Mă simt în mod particular mândră şi inspirată de toate femeile care s-au simţit suficient de puternice să vorbească şi să îşi împărtăşească poveştile personale", a declarat Winfrey în timpul galei.
 
Ea a fost prima femeie de culoare care a primit premiul Cecil B. De Mille, alăturându-se unor personalităţi precum Meryl Streep, Sophia Loren, Barbra Streisand și Steven Spielberg.
 
Winfrey s-a folosit de discursul său de mulţumire pentru a elogia femeile care şi-au împărtăşit poveştile lor privind hărţuirea sexuală şi abuzurile suferite, afirmând că "o nouă zi este la orizont" pentru fete şi femei. (foto: theintercept.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate