Romantic FM MENIU
OMUL PAIANJEN SE INTOARCE (IN 2012)
Noutati

OMUL PAIANJEN SE INTOARCE (IN 2012)

13 Ianuarie

Sony Pictures si Marvel Studios amana lansarea celui de-al patrulea film din seria "Omul Paianjen" pana in anul 2012, cand vor reveni cu o noua poveste, un nou regizor si o noua distributie, transmite Mediafax.

Actiunea celui de-al patrulea opus va fi plasata in anii de liceu ai eroului Peter Parker - alter ego al justitiarului Omul Paianjen, rol interpretat de Tobey Maguire -, care trebuia sa rezolve diverse probleme ale societatii si sa lupte cu propriile sale super - puteri.

"Studiourile Sony si compania Marvel au o sansa unica de a duce aceasta franciza intr-o directie noua si stiu deja ca vor face o treaba extraordinara", a declarat Sam Raimi, regizorul primelor trei filme din aceasta serie.

Primele trei filme din serie au adus incasari de 2,5 miliarde de dolari pe plan mondial din vanzarea biletelor si alte cateva zeci de milioane din licente, jucarii si alte activitati de merchandising. foto: copilasul.com

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate