Romantic FM MENIU
NICK CAVE PROPUS LA BAD AWARD
Noutati

NICK CAVE PROPUS LA BAD AWARD

21 Noiembrie

Muzicianul Nick Cave, autorul romanului "Moartea lui Bunny Munro", a fost nominalizat la editia din 2009 a "Bad Sex in Fiction Award", alaturi de Philip Roth, cu un pasaj din "Indignare", si Amos Oz, cu "Poveste despre dragoste si intuneric", informeaza BBC News Online, citat de Mediafax.

"Sincer, am fi fost jigniti daca nu ar fi fost nominalizat", a declarat un purtator de cuvant al lui Nick Cave. Premiul va fi decernat pe 30 noiembrie, la Londra.

Alaturi de Cave, Roth si Oz, au mai fost nominalizati John Banville, cu o scena de sex din volumul "The Infinities", Jonathan Littell, cu "Binevoitoarele", Richard Milward, cu "Ten Storey Love Song", Sanjida O'Connell, cu "The Naked Name of Love" si Anthony Quinn, cu "The Rescue Man".

Premiile, aflate la a 16-a editie, sunt acordate de revista Literary Review pentru cea mai bizara descriere a unui act sexual dintr-o opera literara, in intentia de a-i descuraja pe ceilalti scriitori sa redacteze scene sexuale lipsite de gust.

In general, premiul revine autorului care a inclus in opera sa o scena sexuala redundanta, de prisos. Chiar daca opera respectiva, in ansamblu,  poate fi excelenta. foto: mojo4music.com  

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate