Romantic FM MENIU
Niall Horan lansează albumul de debut
Noutati

Niall Horan lansează albumul de debut

24 Octombrie
Cantautorul de origine irlandeză Niall Horan, fostul membru al renumitului grup One Direction, lansează "Flicker", primul său material discografic solo. 
 
Discul conține 10 piese originale, printre care megahiturile "This Town" și "Slow Hands", premiate cu discuri de platină, precum și noul single "Too Much to Ask”.
 
Artistul își va promova noul album prin apariții în cadrul unor binecunoscute emisiuni de televiziune de peste ocean, precum "The Ellen DeGeneres Show", "TODAY" ori "Jimmy Kimmel Live".  
 
Totodată, cântărețul pune la punct și un turneu de promovare a albumului, "Flicker World 2018", pe parcursul căruia va fi însoțit de un mare star al muzicii country, Maren Morris. Pentru show-urile programate în America de Nord biletele au fost puse deja în vânzare. (foto: billboard.com)
 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate