Romantic FM MENIU
Neil Young are solutii high-tech
Noutati

Neil Young are solutii high-tech

6 Aprilie
Rockerul canadian Neil Young a inregistrat la Oficiul pentru patente si marci din Statele Unite sase denumiri pentru un nou format audio de inalta rezolutie, scrie express.co.uk.

Nemultumit de calitatea formatului digital actual in care este comercializata muzica, Neil Young propune colectionarilor si iubitorilor muzicii o solutie high-tech. El se gandeste la un nou dispozitiv pentru care a inregistrat cateva denumiri potentiale.

Acestea sunt: Ivanhoe, 21st Century Record Player, Earth Storage, Storage Shed, Thanks for Listening si SQS (Studio Quality Sound), dispozitive care ar putea sa devina o alternativa pentru formatul actual MP3.

In documentele depuse pentru obtinerea patentelor, Young afirma ca noile dispozitive se adreseaza "muzicii de inalta rezolutie ce poate fi descarcata de pe internet" si "discurilor de inalta rezolutie ce contin muzica si videoclipuri muzicale".

Muzicianul este de parere ca actualul format nu atinge standardele muzicale inregistrate in trecut de clasicele discuri pe vinil.

In februarie, Neil Young declara ca discutase cu Steve Jobs, regretatul cofondator al companiei Apple,  pentru realizarea impreuna a unui nou model de iPod, care sa fie capabil sa egaleze calitatea inregistrarilor de pe discurile de vinil.
 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate