Romantic FM MENIU
MURA-N G... OOGLE
Noutati

MURA-N G... OOGLE

14 Decembrie
Comapania a lansat un nou serviciu care le permite oamenilor de stiinta si activistilor ecologici sa foloseasca internetul pentru a supraveghea evolutia proceselor de despadurire din intreaga lume, informeaza AFP.
    
Noul serviciu le permte oamenilor de stiinta sa analizeze datele relevate din imaginile transmse prin satelit, pentru a sti cu exactitate locul si amploarea despaduririlor.
    
Sistemul mai permite, de asemenea, aflarea imediata a padurilor care sunt pe cale de a fi taiate sau arse.
    
Serviciul va fi testat initial de anumite organizatii, partenere ale Google, mai apoi fiind disponibil gratuit la nivel global.
    
Lansarea noului serviciu al Google vine in contextul in care la Copenhaga se desfasoara conferinta ONU pe probleme de mediu.  Imagini tulburatoare pe video.google.com foto: ce-re.ro

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate