Romantic FM MENIU
Mult așteptatul film biografic despre Freddie Mercury apare în 2018
Noutati

Mult așteptatul film biografic despre Freddie Mercury apare în 2018

20 Aprilie
Actorul ce va interpreta rolul legendarei voci a rockului mondial va fi vedeta din serialul "Mr. Robot", Rami Malek (pelicula "Mr. Robot" a primit mai multe nominalizări la Globurile de Aur şi Premiile Emmy). Restul distribuției nu este deocamdată cunoscută.
 
Înaintea acestuia, numele celui care l-ar fi jucat pe Freddie a fost Sacha Baron Cohen, mai ales datorită asemănării fizice cu marele artist. Însă, chitaristul Queen, Brian May a avut divergenţe cu acesta şi nu a mai fost de acord cu apariția lui Cohen. 
 
După ce Sacha a renunţat la rol, intrase în cărți Ben Whishaw, cunoscut pentru rolurile din filmele "Cloud Atlas", "Skyfall" şi "Perfume: The Story of a Murderer".
 
Denumirea provizorie a peliculei despre Freddie Mercury dar și despre trupa Queen este "Bohemian Rhapsody”. (sursa: infomusic.ro; foto: www.heraldo.es)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate