Romantic FM MENIU
Momente memorabile susţinute de Celine Dion live!
Noutati

Momente memorabile susţinute de Celine Dion live!

23 Mai

”Viața trebuie să continue”,  este promisiunea făcută soţului său, René Angelil,  alături de care artista a avut parte de singura dragoste pe care a trăit-o vreodată. 

"The Show Must Go On", o reinterpretare a hitului lansat de Queen la începutul anilor '90, mai precis în 1991, a fost cântat live în cadrul galei Billboard Music Awards 2016, unde celebra artistă a fost premiată cu un Icon Award pentru întreaga sa carieră.
 
  

In 2002, revenită  în atenţia publică după o pauză de câţiva ani, pentru că a dorit să petreacă mai mult timp alături de familie și de soţul său ce fusese diagnosticat cu cancer, Celine Dion a semnat iniţial un contract pe trei ani ce s-a prelungit ulterior datorită succesului fulminant  la o perioadă de aproape cinci, pentru a apărea de cinci ori pe săptămână  în spectacole organizate la celebrul Caesar’s Palace din Las Vegas. (foto: www.billboard.com)Poţi să o vezi și tu pe Celine Dion live în concert! Oprește-te pentru un moment din agitația zilnică, gândește-te la ceea ce-ţi aduce cu adevărat bucurie, privește fericirea prin inima Romantic FM, apoi fotografiază și “Arată-mi ce iubești”!
 
Ai șansa de a câștiga o excursie la Londra, la un concert excepţional susținut de Celine Dion pe O2 Arena! Te așteptăm! Informații complete sunt AICI.

 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate