Romantic FM MENIU
MISS WORLD, PE SCURT
Noutati

MISS WORLD, PE SCURT

16 Decembrie

Miss Anglia a fost poreclita "Barbie Luptatoarea" de mass-media din Marea Britanie. Katrina Hodge, 22 de ani, a servit in armata britanica in Irak si a obtinut o luna de permisie pentru a participa la concurs. Aceasat a devenit faimoasa inca din 2005 cand, in teatrul de razboi din Irak, a dezarmat un inamic, salvand viata camarazilor ei din regimentul Regal.

Kerenina Sunny Halim, Miss Indonezia, a fost eliminata dupa ce a fost in centrul unei lupte judiciare de ultim moment, cotidianul sud-african Mail and Guardian evocand apartenenta sa la o Biserica americana, The Family International, vizata prin acuzatii de abuzuri sexuale asupra unor copii.

Societatea Miss World a incercat in zadar sambata sa fie interzisa in justitie publicarea articolului in chestiune pe site-ul web al ziarului. "Mail and Guardian a patat onoarea unei tinere femei fara niciun motiv", a reactionat organizatia. "Compania Miss World are neobrazarea sa ne intimideze amenintandu-ne ca vom plati sute de milioane de lire sterline in daune si interese", a reactionat redactorul sef al Mail and Guardian, Nic Dawes, reamintind ca el a propus societatii un drept de raspuns.


Miss Gibraltar, Kaiane Aldorino, 22 de ani, a fost aleasa, sambata , Miss World 2009. La acest titlu au aspirat nu mai putin de 112 candidate ale unei competitii ce s-a desfasurat la Johannesburg, in Africa de Sud.

 

Miss India, Pooja Chopra, foarte aplaudata, a castigat la categoria destinata sa recompenseze reginele frumusetii avand o actiune caritativa in tara lor. Ea facea parte dintre finaliste impreuna cu candidatele din Barbados si Guatemala.

Orasul Johannesburg a cheltuit 90 de milioane de ranzi /12 milioane de dolari/ pentru a primi concursul. Aceasta competitie a fost transmisa sambata in direct de la Midrand, o suburbie a metropolei sud-africane. Potrivit organizatorilor, ceremonia a fost urmarita in lume de un miliard de telespectatori. Viitoarea competitie pentru alegerea Miss World 2010 se va desfasura in Vietnam.

Prima Miss World a fost suedeza Kiki Hakansson in 1951. India si Venezuela sunt cele doua tari care au produs cele mai multe castigatoare, cu 5 titluri fiecare. foto: jurnalul.ro

 ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate