Romantic FM MENIU
Michael Jackson doboară un nou record
Noutati

Michael Jackson doboară un nou record

2 Noiembrie
Sunt rezultatele unui clasament publicat de revista Forbes.
 
Cifra obţinută din drepturile de autor şi lansarea unui nou album „Greatest Hits”, între altele, este de peste 100 de ori mai mică decât cea înregistrată anul trecut, când megastarul conducea topul cu 825 de milioane de dolari.
 
Din lumea muzicii, în top 5 se află Elvis Presley (cu 35 de milioane de dolari) şi Bob Marley (cu 23 de milioane de dolari), ei ocupând locurile patru şi cinci.
 
Tom Petty, care a murit cu cateva zile înainte ca perioada luată în calcul de Forbes să se încheie, a intrat în top pe locul al șaselea, cu 20 de milioane de dolari, în timp ce Prince se află pe locul al șaptelea, cu 18 milioane de dolari, iar David Bowie, pe locul 11, cu 9,5 milioane de dolari.
 
Topul este completat de nume celebre și din alte domenii. Astfel, Arnold Palmer, o legendă a golfului, ocupă locul al doilea al clasamentului, cu 40 de milioane de dolari, iar pe poziția a treia se află Charles Schulz, creatorul francizei animate „Peanuts”, cu 38 de milioane de dolari.
 
În acest top zece se mai află Dr. Seuss, cu 16 milioane de dolari, John Lennon, cu 12 milioane de dolari, și Albert Einstein, cu 10 milioane de dolari.
 
Clasamentul a fost realizat în perioada 15 octombrie 2016 - 15 octombrie 2017. (foto: www.todayonline.com)
ÎNAPOISUS