Romantic FM MENIU
McCartney, cel mai bogat muzician britanic (VIDEO)
Noutati

McCartney, cel mai bogat muzician britanic (VIDEO)

5 Mai
Conform unui clasament al celor mai bogaţi artişti din industria muzicală britanică, Sir Paul McCartney domină clasamentul cu o avere netă de 780 de milioane de lire.

El este urmat de legendarul muzician din West End Andrew Lloyd Webber, membrii trupei U2, Elton John, Mick Jagger, şi colegul său de la Rolling Stones, Keith Richards, conform clasamentuluiîntocmit de ziarul The Sunday Times, citat de Mediafax.


Lista, în mod nesurprinzător, este dominată de muzicieni mai în vârstă din anii 1960 şi 1970.

Adele este cea mai bogată artista britanică cu vârsta de sub 30 de ani.

Averea lui Adele valorează în prezent 125 de milioane de lire, artista aflându-se pe locul 19, la egalitate cu chitaristul Brian May.

În urma unui nou an în care vânzările celui mai recent album al cântăreţei, 25, au fost ridicate şi după încheierea turneului său mondial de mare succes, averea personală a lui Adele a crescut cu 40 de milioane de lire în 2016, potrivit contactmusic.com.

Vedeta pop, care împlineşte 29 de ani în această săptămână, şi-a văzut averea sa personală crescând de la 85 de milioane de lire la 125 de milioane de lira anul trecut conform clasamentului întocmit de ziarul britanic.
http://d5p.de17a.com/getuid/admeta?bidderid=8zJ6viR3hukPvsJmH67u%2fkTo0uscItaAVh%2fXPDGoQMDfVxXXAba28dqXgq8E8ak1&uid=F56E3B7DB533406A&rtype=redirect&curl=http://default.atemda.com/UserMatch.ashxÎmbogăţirea spectaculoasă a lui Adele este cauzată de succesul turneului mondial Adele Live 2016, cu 122 de concerte, care s-a încheiat în Noua Zeelandă pe 26 mai, dar care va mai cuprinde patru concerte spciale pe stadionul Wembley din londra în perioada 28 iunie-2 iulie.

“Ce an plin pentru Adele”, a spus Robert Watts, cel care a realizat lista pentru The Sunday Times: “Vânzări atât de ridicate de discuri şi un program de turnee intens au propulsat-o pe lista noastră pentru prima oară. Încă în anii săi 20, cariera lui Adele are succesul celorlalte nume de pe listă, şi are potenţialul de a deveni muzicianul britanic cu cele mai mari încasări din toate timpurile.”

Cu toate acestea, cântăreaţa a sugerat că nu este sigură că va mai merge în turnee vreodată, şi dacă vor avea aceeaşi anvergură. Dacă va fi aşa, acest lucru va duce la încasări mai scăzute pe viitor. 9imagine: http://fanart.tv)
 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate