Romantic FM MENIU
MATTY FATTY
Noutati

MATTY FATTY

15 Decembrie
Actorul american Matt Damon si-a dat seama ca trebuie sa reintre in forma si sa piarda cateva kilograme dupa ce fiica sa vitrega l-a poreclit "Matty Fatty" (Matty cel grasut), informeaza Female First.
    
Starul hollywoodian a adunat cateva kilograme pentru recentul sau rol din "The Informant!" si pentru a-l juca pe Francois Pienaar, capitanul echipei de rugby a Africii de sud, in noul film al lui Clint Eastwood movie, "Invictus".
    
"Sotia mea crede ca am o boala opusa anorexiei - ma uit in oglinda si am impresia ca arata minunat", a declarat Damon. "Trebuia sa mergem la o petrecere si eu sa ma imbrac intr-un costum. Am tras haina pe mine si m-am gandit: „Ce ciudat, costumul meu s-a micsorat? Asa ca am pus un altul - si acelasi lucru. Al treilea - la fel. Asa ca i-am spus sotiei mele: Iubito, curatatoria pe care o folosim nu e buna", a spus el.
foto: foto: : best-actor-wallpapers.blogspot.com   

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate