Romantic FM MENIU
,,Lucia di Lammermoor” în regia lui Andrei Șerban, pe scena Operei Naționale București
Noutati

,,Lucia di Lammermoor” în regia lui Andrei Șerban, pe scena Operei Naționale București

16 Octombrie
Opera Națională București prezintă joi, 19 octombrie, ora 18:30 spectacolul ,,Lucia di Lammermoor” de Gaetano Donizetti, în regia maestrului Andrei Șerban.          
Regizorul Andrei Șerban, despre spectacolul Lucia di Lammermoor ,,În operă, ca și în teatru,  suntem liberi să facem ce vrem, să spargem tabu-urile minciunilor sociale prin care politicienii câștigă alegerile, la fel ca și tabu-urile învechite și sclerozate ale falsei tradiții operatice, să pătrundem într-o altă lume, mai adevarată, mai profundă; să vedem ca în oglindă realitatea vieții plină de obstacole, de conflicte și mizerii, pe care o trăim și în același timp să fim atinși de ideal, de visul unei lumi mai bune. Lucia  poate să provoace  pasiune, revoltă, tristețe, bucurie, furie, dar în același timp am vrut să evoc senzația că idealul nu e pentru viitor ci pentru acum, ca să simțim în teatru ce înseamnă să fii sută la sută uman.”
     
Orchestra, Corul și Ansamblul de Balet ale Operei Naționale București evoluează sub bagheta dirijorului Marcello Mottadelli, coordonatorul artistic muzical al Operei Naționale București. Decorul este semnat de Octavian Neculai, costumele aparțin Liei Manțoc.

Biletele au fost puse în vânzare la casa de bilete a Operei Nationale București și online pe http://tickets.operanb.ro/event.php?id=9679

Distribuția din 19 octombrie:
Lucia: Veronica Anuşca
Edgardo: Florin Guzgă – invitat Opera Națională Română Iași
Enrico: Adrian Mărcan
Raimondo: Horia Sandu
Arturo: Andrei Lazăr
Alisa: Sorana Negrea
Normanno: Valentin Racoveanu
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate