Romantic FM MENIU
Loredana - Ziua de azi (Video)
Noutati

Loredana - Ziua de azi (Video)

15 Februarie
Loredana a lansat videoclipul noului sau single ”Ziua de azi”, scrie radiozu.ro. Piesa este înregistrată cu participarea Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești.
 
"Fiecare clipă e importantă, fiecare zi. Să o trăim conștienți, prezenți în fiecare secundă, cu dragoste!", rezumă Loredana mesajul noii piese ”Ziua de azi”.

 
Realizat în Centrul Cinetic din București, videoclipul este gândit ca un maraton al utilizarii tehnologiei de ultimă oră, în timp real, fără efecte în post producție. Mesajul transmis subliniază importanța clipei, a prezentului chiar și în latura mai puțin cunoscută de spectatori.
 
Pe 1 martie 2017, Loredana va începe turneul național “Sentimente”, ce va cuprinde concerte în mai multe orașe din România. (foto: radioboss.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate