Romantic FM MENIU
Little Richard, reeditat după 60 de ani
Noutati

Little Richard, reeditat după 60 de ani

17 Noiembrie
Primul material discografic al artistului Little Richard din 1957, "Here's Little Richard", va fi reeditat la 60 de ani de la lansare, scrie Agerpres.
 
"Oamenii spun că Little Richard este un om sălbatic. Dar era foarte profesionist în studio și au realizat aceste cântece foarte repede", a explicat Chris Morris, un specialist care a supervizat reeditarea albumului pentru Craft Recordings.
 
Cântărețul este unul dintre primii artiști care, la fel ca și Chuck Berry, a reușit să atragă atât public alb cât și de culoare din SUA. Little Richard, pe numele său adevărat Richard Wayne Penniman, a fost un precursor al ritmurilor rock'n'roll. (foto: www.billboard.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate