Romantic FM MENIU
 LENNON RELOADED
Noutati

LENNON RELOADED

19 Decembrie

Un interviu cu John Lennon, despre care presa din Anglia credea nu va mai fi gasit vreodata, a fost descoperit dupa 40 de ani si publicat in Marea Britanie, informeaza thesun.co.uk.

In acest interviu, John Lennon a declarat ca primirea de catre membrii trupei Beatles a titlurilor de "Cavaleri ai Imperiului Britanic" a reprezentat "cea mai mare gluma din istoria acestei insule (Marea Britanie - n.r.)".

Interviul, publicat in New Statesman, a fost realizat pentru revista unui liceu britanic, in iarna anului 1968, de studentul Maurice Hindle.

Lennon a vorbit atunci timp de 6 ore si a marturisit ca banii castigati in cariera nu l-au facut sa fie fericit in viata.

Cantaretul britanic avea 40 de ani cand a fost asasinat la New York, in fata cladirii in care locuia, pe 8 decembrie 1980. foto: l.yimg.com

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate