Romantic FM MENIU
Lara Fabian - Growing Wings (Video)
Noutati

Lara Fabian - Growing Wings (Video)

28 August
Surpiză mare pentru admiratorii celebrei artiste Lara Fabian! 

Ea a lansat recent videoclipul noului single "Growing Wings", primul extras de pe albumul "Camouflage", ce va apărea pe 6 octombrie 2017. 

 
"Camouflage" este cel de-al treisprezecelea material de studio al solistei de origine belgiană și, totodată, cel de-al cincilea LP cu versuri în limba engleză. 
 
Noul material va fi promovat și în România, unde cântăreața va reveni anul viitor pentru a susține două concerte, pe 29 martie la Sala Palatului din București, iar pe 31 martie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Ambele spectacole fac parte din turneul de promovare a albumului "Camouflage".
 
Cel mai recent album al solistei a apărut la începutul lunii noiembrie 2015, "Ma vie dans la tienne" și a fost promovat tot în cadrul unui turneu european în cursul anului 2016. (foto: www.idolator.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate