Romantic FM MENIU
La Romantic FM, cântecele aduc mărțișoare cu dragoste!
Noutati

La Romantic FM, cântecele aduc mărțișoare cu dragoste!

2 Martie
Fiecare început de primăvară se vrea a fi unul special, primăvara însăși este deosebită pentru că reprezintă un motiv în plus de a sărbători iubirea, în toate formele ei, având astfel argumentul potrivit pentru a consemna în calendarul afectiv al oricui, an de an, Mărțișorul.
 
Vă așteptăm pe 101.9 FM sau pe www.romanticfm.ro, pentru a ne bucura împreună de "Un cântec cu Mărțișor", ce vă poate aduce până la data de 8 martie 2018, flori și mărțișoare pentru voi sau persoanele dragi.
 

Câștigătoarele de până acum din cadrul campaniei organizate de Romantic FM, "Un cântec cu Mărțișor", sunt:  Gabriela Rebej, Emanuela Paraipan și Alina Toader! Felicitări!
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate