Romantic FM MENIU
 Kenny Rogers își încheie cariera în această toamnă la Nashville
Noutati

Kenny Rogers își încheie cariera în această toamnă la Nashville

20 Iulie
Ultimul concert al renumitului artist country Kenny Rogers va avea loc la Nashville (Tennessee, SUA), anunță EFE, citată de Agerpres.
 
Potrivit unui interviu acordat de veteranul cântăreț revistei Rolling Stones, concertul de adio "All In for the Gambler: Kenny Rogers' Farewell Concert Celebration" se va întâmpla după mai bine de șase decenii de carieră, la 25 octombrie 2017.

 
"Mobilitatea mea a devenit un lucru ciudat și nu îmi place să ies pe scenă și să-mi cer scuze (...). Am avut o viață frumoasă, nu mă pot plânge, dar cred că a sosit timpul să mă opresc", a mărturisit Rogers. 
 
Concertul, care va avea loc la Bridgestone Arena din Nashville, va fi transmis la televiziune, iar artistul va cânta în duet cu Dolly Parton, pentru prima dată după zece ani. Cei doi vor interpreta piesa "Islands in the Stream".

Biletele vor fi puse în vânzare la 21 iulie 2017, dată la care va și începe turneul de adio ce cuprinde 18 concerte susținute de solist în SUA alături de alți artiști, precum Little Big Town, Jamey Johnson, Elle King și Alison Krauss. (foto: twitter.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate