Romantic FM MENIU
Katie Melua - "Bridge Over Troubled Water" (Video)
Noutati

Katie Melua - "Bridge Over Troubled Water" (Video)

7 Septembrie


Coverul cunoscutei artiste face parte din albumul de hituri "Ultimate Collection", ce va fi lansat pe 5 octombrie 2018. Piesa originală aparține grupului Simon and Garfunkel și a fost lansată în 1970.
 
Materialul best of al solistei originare din Georgia include cele mai îndrăgite 18 piese din repertoriul acesteia, precum "Nine Million Bicycles", "In My Secret Life", "Spider's Web"  "I Cried for You" sau "The Closest Thing to Crazy". 
 
Cel mai recent material de studio al solistei a apărut în toamna anului trecut. Este vorba despre "In Winter", cel de-al șaptelea album de studio, înregistrat împreună cu Gori Women’s Choir (Corul Femeilor din Gori, Georgia). Foto: stmed.net.

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate