Romantic FM MENIU
KATE REVINE LE ROCK
Noutati

KATE REVINE LE ROCK

23 Ianuarie
Celebrul top model Kate Moss s-a logodit cu Jamie Hince, chitaristul trupei The Kills, potrivit presei din Marea Britanie, citata de accesshollywood.com.
Rockerul Jamie Hince a cerut-o in casatorie pe Kate Moss in ziua in care celebrul topmodel a implinit 36 de ani, pe 16 ianuarie, informeaza cotidianul Daily Mail.

La acea data, Kate Moss se afla pe insula Mustique din Arhipelagul Indiilor de Vest pentru o sedinta foto, iar Jamie Hince i-a facut o vizita surpriza pentru a o cere in casatorie, oferindu-i cu aceasta ocazie un inel cu diamante, pe care l-a ales cu ajutorul magnatului Philip Green, un bun prieten al modelului britanic.  

Devenita celebra dupa ce a pozat intr-o reclama din anii '90 pentru Calvin Klein, alaturi de Mark Wahlberg, l-a cunoscut pe chitaristul Jamie Hince in 2007, prin intermediul creatoarei de moda Sadie Frost, fosta sotie a actorului Jude Law.
In trecut, Kate Moss a tinut prima pagina a tabloidelor britanice in trecut din cauza relatiei sale turbulente cu rockerul Pete Doherty.
Anterior, celebrul model a avut o relatie cu Jefferson Hack, patronul unei reviste, cu care o fiica in vârsta de opt ani - Lila Grace. In anii '90, ea a avut o relatie si cu actorul american Johnny Depp. foto: thegirlrevolution.com
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate