Romantic FM MENIU
Justin Timberlake se întoarce la Super Bowl
Noutati

Justin Timberlake se întoarce la Super Bowl

31 Octombrie
Îndrăgitul solist a confirmat deja prezența la ediția din 2018 a Super Bowl în cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon și va concerta în pauza finalei campionatului de fotbal în calitate de headliner.

Apariția lui Justin Timberlake ]n 2018 pe scena celui mai vizionat eveniment sportiv de peste ocean va fi a treia și va avea loc pe 4 februarie în Minnesota, artistul fiind singurul nume confirmat, până în prezent.
 
Precedenta sa apariție a lui Timberlake la vizionatul show a avut loc în anul 2004 și este greu de uitat după incidentul în care a fost implicată Janet Jackson. Ea a rămas pe scenă cu un sân dezgolit în urma unei coregrafii mai fără perdea, catalogate atunci drept "o mișcare scenică accidentală". În urma întâmplării, artista a fost criticată, dar a și intrat în Cartea Recordurilor, numele ei fiind listat în 2007 în categoria "cel mai căutat eveniment din istoria internetului".

 
În pauza finalei de la Super Bowl au cântat în anii precedenți Madonna, Katy Perry, Coldplay, Beyonce și Bruno Mars, Lenny Kravitz, Red Hot Chili Peppers, Beyonce. (foto: www.billboard.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate