Romantic FM MENIU
Justin Timberlake: "Man of the Woods" (Video)
Noutati

Justin Timberlake: "Man of the Woods" (Video)

6 Februarie

Albumul cu același nume este în întregime unul foarte intim, multe piese având versuri care se referă la relația artistului cu Jessica și fiul lor în vârstă de doi ani, Silas Randall Timberlake. Cântărețul încearcă să ne transmită prin intermediul celor 16 noi cântece cât este de fericit alături de noua sa familie. 
 
“Albumul este inspirat de familia mea, de soția mea și de fiul meu – mai mult decât orice album pe care l-am lansat vreodată – este despre începuturile mele și este foarte personal”, a mărturisit Justin Timberlake.

 
Noul material discografic, disponibil din data de 2 februarie 2018, conține și câteva colaborări, cu nume precum Alicia Keys (pentru piesa "Morning Light") și artistul country Chris Stapleton ("Say Something").

 
La două zile după lansarea discului, Justin Timberlake a susţinut un recital în pauza Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, marcând astfel, cea de-a treia apariție pe scena celui mai urmărit show sportiv de peste ocean.
 
Justin Timberlake a mai cântat la acest eveniment în 2004, alături de Janet Jackson și în 2001, când încă făcea parte din grupul 'N Sync. Spectacolul din 2018 a inclus și un moment dedicat lui Prince, Timberlake interpretând în memoria acestuia piesa "I Would Die 4 U". (Sursa: billboard.com, nme.com, infomusic.ro; foto: www.billboard.com)


 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate