Romantic FM MENIU
Julia Roberts, cea mai frumoasă femeie din lume în 2017
Noutati

Julia Roberts, cea mai frumoasă femeie din lume în 2017

21 Aprilie
La 26 de ani după ce a apărut pentru prima dată pe coperta numărului special al revistei "People" - World's Most Beautiful Woman - Julia Roberts rămâne favorita celor de la People, a scris miercuri revista în ediția sa online.
 
Julia Roberts a fost declarată cea mai frumoasă femeie din lume pentru a cincea oară. Vedeta a precizat într-un interviu cu redactorul șef al revistei, Jess Cagle, că este foarte flatată și abia îi vine să creadă acest lucru.
 
Actrița l-a devansat cu mult pe George Clooney, care a fost desemnat de People cel mai sexi bărbat în viață de două ori. 
 
Ea avea numai 23 de ani când a apărut pentru prima dată pe coperta World's Most Beautiful Woman din 1991. În anul precedent devenise celebră cu rolul din comedia romantică "Pretty Woman". 

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate