Romantic FM MENIU
JOLIE BRAD(SIC), QUEL DOMAGE!
Noutati

JOLIE BRAD(SIC), QUEL DOMAGE!

24 Ianuarie
Trece iarna si se destrama beteala. Brangelina ramane doar o afacere in termeni reci: o miza financiara de peste 210 milioane de euro si custodia celor sase copii, dintre care trei adoptati. Potrivit informatiilor existente, Brad Pitt va avea acces la cei trei copii biologici ai cuplului - Shiloh, Knox si Vivienne -, precum si la cei trei copii adoptati, Maddox, Zahara si Pax.

Mass-media, Mirror.co.uk, News of The World, The Sunday Times, certifica zvonurile. Afacerea este transata.

In plus, realitatea nu poate fi contestata. Daca ati observat,  cei doi au lipsit de la ceremonia Golden Globes de saptamana trecuta, chiar daca pelicula "Inglourious Basterds" in care a jucat Brad Pitt era printre nominalizari. Unde mai pui ca Pitt a fost vazut singur, vineri, la evenimentul de strangere de fonduri pentru Haiti, "Hope For Haiti Now".

Angelina Jolie si Brad Pitt sunt impreuna din 2004, cand s-au intalnit pe platourile de filmare a peliculei "Mr and Mrs Smith". E drept, Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi împreuna cu Jolie. Pe de alta parte, anterior acestui divort, Angelina declarase ca nu se va casatori cu Brad Pitt. Nu era oare o poveste cu final asteptat? Sau cel putin anuntat?

Jon Voight spunea intr-un interviu ca le doreste numai bine dar ca la Hollywood "nu se face" sa te casatoresti, pentru ca nu este un "mediu" propice. D'oh! foto: babble.com
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate