Romantic FM MENIU
John Legend - Penthouse Floor (Video)
Noutati

John Legend - Penthouse Floor (Video)

19 Octombrie
John Legend a lansat videoclipul noului single "Penthouse Floor", înregistrat în colaborare cu Chance the Rapper. 
 

 
Potrivit cunoscutului artist, ideea cântecului "Penthouse Floor" a plecat de  la aspecte sensibile ale vieții, evoluția pe scara socială, reușita unora dintre cei care provin din familii cu resurse limitate, așa cum a fost și cazul său, precum și puterea de a răzbi, de a ajunge acolo unde ”aerul e mai rarefiat”, dar, să nu uiți de unde ai plecat. Și mai mult decât atât, semnificația versurilor se referă și la faptul că, odată atinsă reușita, cum poți, daă vrei, să îi ajuți pe care din jur.
 
Piesa este extrasă de pe albumul "Darkness and Light", cel de-al cincilea material discografic al artistului. Primul extras pe single al discului a fost cântecul "Love Me Now". (foto: www.manchestereveningnews.co.uk)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate