Romantic FM MENIU
Jessie Ware - Alone (Video)
Noutati

Jessie Ware - Alone (Video)

17 Octombrie
Artista britanică Jessie Ware a lansat videoclipul noului său single "Alone", extras de pe cel de-al treilea album de studio, intitulat "Glasshouse".

 
Noul material discografic al solistei va apărea pe 20 octombrie. 
 
"Am scris împreună cu mulți și diferiți colaboratori, dar cred că ceea ce face din proiect un tot unitar este reprezentat de vocea mea și stilul de a povesti. Este un album destul de personal, ceea ce nu am realizat atunci când scriam. Credeam că doar compun piese, dar s-a transformat într-un disc dedicat soțului și copilului meu. Au fost câțiva ani frenetici, și simt că acest album este reprezentativ pentru aceste suișuri și coborâșuri, pentru momentele de îngrijorare, dar și momentele frumoase", a declarat artsta Jessie Ware într-un interviu acordat publicației The Fader. (foto: www.readdork.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate