Romantic FM MENIU
Jennifer Hudson - Burden Down (Video)
Noutati

Jennifer Hudson - Burden Down (Video)

11 Ianuarie
Artista americană Jennifer Hudson este din nou în atenția fanilor odată cu lansarea single-ului ”Burden Down”, ce va fi inclus pe cel de-al patrulea material discografic, așteptat să apară pe piață anul acesta, și care se bucură deja de un videoclip.

 
Jennifer Hudson a ajuns în atenția publicului odată cu participarea din 2004 la concursul "American Idol". A debutat în anul 2008 cu un album ce i-a purtat numele. Discul a debutat pe poziția a doua în clasamentul Billboard 200, iar în 2009 a obținut premiul Grammy pentru "Cel mai bun album R&B".

 
Odată cu activitatea muzicală, Jennifer Hudson face parte din echipa juraților emisiunii The Voice UK, din 2017. La finalul sezonului, artista a devenit primul jurat de sex feminin ce a reușit să câștige concursul. Premiul a ajuns la artistul britanic Mo Adeniran.
 
În 2017, solista a ajuns și jurat al emisiunii The Voice US, ajunsă la cel de-al 14-lea sezon. Anul acesta va fi înlocuită însă de Alicia Keys. (foto: www.hollywoodreporter.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate