Romantic FM MENIU
Jeff Goldblum debutează în muzică la 65 de ani
Noutati

Jeff Goldblum debutează în muzică la 65 de ani

30 Mai
Actorul american a semnat un contract cu Decca Records Label Group pentru materialul său de debut, scrie Press Association.
 
"Dragostea sa pentru jazz este contagioasă şi de fiecare dată când cântă te face fericit. Dacă putem să aducem muzica lui Jeff în casele oamenilor, vom contribui (...) să facem lumea un loc mai fericit", a declarat Tom Lewis, un reprezentant al Decca Records.

 
Vedeta hollywoodiană a fost remarcată de reprezentanţii casei de discuri anul trecut, în timp ce îl acompania pe muzicianul Gregory Porter în cadrul uneia dintre ediţiile emisiunii Graham Norton Show.
 
Actorul cântă la pian de când era copil, iar la 15 ani, viitorul actor a început să cânte în barurile din Pittsburgh. Pasiunea pentru jazz i-a fost insuflată de admiraţia pe care tatăl său o nutrea pentru faimosul pianist de jazz Erroll Garner.  
 
De altfel, pe lângă rolurile sale din pelicule precum "Jurassic Park", "Independence Day" sau "The Fly", actorul își rezervă timp pentru a cânta alături de trupa sa de jazz, The Mildred Snitzer Orchestra. (Foto: choice.npr.org)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate