Romantic FM MENIU
Janet Jackson, mămică la 50 de ani!
Noutati

Janet Jackson, mămică la 50 de ani!

4 Ianuarie
Cântăreaţa americană Janet Jackson şi soţul său, Wissam Al Mana, au devenit părinţi, marţi, informează Associated Press, citată de Mediafax.
 
Cei doi s-au căsătorit în 2012.
 
Janet Jackson a născut un băieţel sănătos, au declarat reprezentanţii cântăreţei: "Janet a avut o naştere uşoară şi sănătoasă şi se odihneşte..." 
 
Băieţelul se numeşte Eissa Al Mana şi este primul copil al artistei.
 
Despre sarcina vedetei au apărut zvonuri încă din aprilie 2016, când Janet şi-a amânat turneul "Unbreakable", motivând că vrea să se concentreze mai mult pe viaţa de familie alături de soţul ei, Wissam al-Mana. 
 
În ultimii ani, Janet Jackson a dispărut aproape complet din viaţa publică şi a evitat atenţia presei internaţionale, adoptând un stil de viaţă foarte discret şi locuind mai mult în Orientul Mijlociu, alături de cel de-al treilea soţ al ei, omul de afaceri Wissam Al Mana.
 
Janet Jackson este mezina familiei Jackson şi, exceptându-l pe Michael Jackson, este singura care s-a bucurat de succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 100 de milioane de albume în lumea întreagă, de la debutul ei, în 1982. (foto: www.bbc.com)
ÎNAPOISUS