Romantic FM MENIU
James Blunt - Courtney´s Song (Video)
Noutati

James Blunt - Courtney´s Song (Video)

16 August
”Courtney's Song” a fost cumpusă de solistul britanic James Blunt în memoria actriței Carrie Fisher, de care era foarte apropiat.
 
Videoclipul de care beneficiază piesa a fost realizat de unul dintre admiratorii artistului. 
 
Este o piesa-tribut, care nu se regăsește pe niciun album si a fost compusă de artist la scurt timp de la moartea actriței Carrie Fisher. (foto: musicfeeds.com.au)

"Carrie a fost o femeie extraordinară. Am întâlnit-o în Londra, la un restaurant, prin intermediul unor prieteni comuni. M-a întrebat: <Cu ce te ocupi?>, iar eu am răspuns: <Tocmai am plecat din armată, am un contract cu o casă de discuri și vreau să mă mut în Los Angeles ca să înregistrez un album>. Ea mi-a răspuns: <Atunci o să ai nevoie de un loc unde să stai - vino să stai cu mine>. Exact așa s-a întâmplat. Și am locuit în casa ei, am înregistrat trei albume, și de fiecare dată când am mers în Los Angeles, aceea a fost casa mea. Am înregistrat ”Goodbye My Lover” la ea în baie", a declarat la un moment dat James Blunt la The Nightly Show.
 
James Blunt se află în prezent într-un turneu modial de promovarea a albumului ”The Afterlove”, lansat în martie 2017, având concerte programate și în Europa, în Germania, Austria, Olanda, Franța, Elveția și Italia. (foto: www.amazon.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate