Romantic FM MENIU
James Arthur - Can I Be Him (Video)
Noutati

James Arthur - Can I Be Him (Video)

10 Mai
Solistul britanic James Arthur a lansat videoclipul noului single ”Can I be Him”, extrasă de pe cel de-al doilea album de studio al artistului, “Back From the Edge“.
 
Discul “Back From the Edge“ a fost lansat în noiembrie 2016 și a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, iar în Billboard 200, până pe poziția 39.
 
James Arthur este unul dintre cel mai cunoscuti laureati X Factor din lume daca nu poate, cel mai cunoscut. Interpretarea piesei "Impossible", un cover  dupa Shontelle din 2010, a avut la fel de mult succes ca și piesa originală. 

 
Videoclipul piesei "Impossible" a fost urmărit de aproximativ 41 milioane de ori pe Youtube, in timp ce materialul lui Shontelle are aprox. 96 de milioane de redări online. 
 
"Impossible" a fost lansat ca single după finala X Factor 2012 din Marea Britanie unde a ajuns pe locul intai. 
 
În prima săptămână de la lansare, coverul lui James Arthur s-a vândut în peste 2,5 milioane de exemplare în întreaga lume. 
 
Artistul a debutat discografic în noiembrie 2013 cu un album omonim, care a urcat până pe locul al doilea în clasamentul oficial al albumelor din Regatul Unit. (foto: www.mirror.co.uk)
 

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate